Sağlık Bilimleri Fakültesi
Çocuk Gelişimi Bölümü

Çocuk Gelişimi Bölümü Mezun - Öğrenci Buluşması

12/12/2022 16:50:21 - 12/12/2022 16:50:21 - 540 Okunma

Çocuk Gelişimi bölümü 2017 mezunumuz Belkısa UZAK, 2020 mezunumuz Yağmur DEMİRCİ ve 2021 mezunumuz Emel YAVUZ 12 Aralık 2022 saat 13.30’da öğrencilerle bir araya geldi. Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığında çalışan mezunumuz Belkısa UZAK tercih sürecinden, çalıştığı birimden, birimdeki temel rol ve sorumluluklarından, Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezlerinde çalışan diğer mezunlarımız ise çocuk gelişimcilerin çalışma alanlarından, atamaların gerekliliklerinden, mülakatla yapılan alımların süreçlerinden söz etti Mezunlarımız sunum vesilesiyle deneyim, tecrübe ve bilgilerini paylaştı. Sunum sonunda öğrencilerden gelen sorular mezunlarımızca yanıtlandı ve alana ilişkin tavsiyeler aktarıldı. Söyleşinin bitiminde Dekan Yardımcısı Dr. Öğr. Üyesi Demet TOPAL KOÇ tarafından değerli mezunlarımıza ve organizasyonda görev alan Dr. Öğr. Üyesi Serkan AKTEN, Arş. Gör. Sinem KARAOĞLU ve Arş. Gör. Emrullah Can YAVUZ’a teşekkür belgesi takdim edildi ve etkinlik sona erdi.

Mezun Kürsüsü

Çocuk Gelişimi Mezun Kürsüsü 2022
Telefon Tablet Bilgisayar Bu website tüm cihazlarla uyumludur.